вівторок, 12 серпня 2014 р.

Зміни у шкільному навчанні!


Львівським школярам цього року планують влаштувати аж два місяці зимових канікул – з 7 грудня до 2 лютого. Щоправда, восени і весною їм доведеться вчитися по суботах. Ідею двомісячних зимових канікул уже обговорили в міському управління освіти, а зараз погоджують з керівниками навчальних закладів міста.
«Через економічну та суспільну ситуацію в державі, підняття тарифів на енергоносії, перед нами постало питання, як працювати впродовж цього навчального року. Наразі ми обговорюємо з керівниками і працівниками навчальних закладів зміни до структури навчального року, яка відрізняється від тієї, яку пропонує Міністерство освіти і науки. Серед різних варіантів ми знайшли, на нашу думку, найоптимальніший – п’ятиденний навчальний тиждень із відпрацюванням по суботах навчальних днів грудня та січня», – розповіла ZAXID.NET начальник управління освіти Львівської міської ради Галина Слічна.
Наприклад, планується, що у першу суботу вересня школярі відпрацьовуватимуть уроки першого понеділка грудня, у другу суботу – вівторка, і так далі. Таким чином впродовж вересня-листопада учні відпрацюють 13 навчальних днів грудня, а 7 грудня підуть на зимові канікули.

Немає коментарів:

Дописати коментар